19. 1. 2012

how to survive.

Nenávidím tlusté lidi, podle některých "hezké kypré ženské tvary" a sladkosti. Karl Lagerfeld

Tlustá daň obchází svět. Už teď můžeme vidět kdo "měl peníze" a kdo "je neměl". Já je mám a vždycky mít budu. Stejně jako moje modelky. Donatella Versace

Tloušťka je pouze nedostatek sebekontroly nad sebou. Tloušťka je pro slabochy. Luis Vuitton ( věta z kampaně pro jaro 2009)


Už je to tady. 5tý den naprosté bezmoci a šíleností. Mísu záchodu znám uplně nazpamět. Nejedla jsem 4 dny. Včera jsem musela, ve škole jsem zvracela, proto jsem šla domů, kde ale byla máma. Tak mi dala celozrnný lisovaný chleba s máslem. Potom ovoce, jogurty. Musela jsem prostě jíst.
Asi jí nedošlo, že mi bude ještě tisíckrát hůř. Večer, kdy mi dala poslední jídlo - ovesnou kaši jsem běžela do koupelny a zvracela. Takhle blbě mi fakt ještě nebylo.
Dneska ráno jsem šla k doktorce. Byla tam jiná než vždycky a říkala mi, jak jsem krásně štíhlá, co by za to dala. Nebyla tlustá, ale měla zadek a stehna.
Nechci, aby mi lidi říkali, jsi krásně štíhlá. Chci aby řikali: Vzpamatuj se, vypadáš hrozně, jsi moc vychrtlá. Ježiš, ty jsi hubená. Přiber už, tohle je hrůza. Jsi chodící kostra. Anorektičko.
Dostala jsem nějaké prášky na žaludek, průjmy a zvracení. Beru pořád ten můj lipoxal extreme. Jak jsem vám psala, že se ho bojím brát, protože hodně ženských tam píše, jak jim po něm bylo špatně, tak mě vůbec. Dokonce mám pocit, že na mě snad nějak nefunguje, nebo co. Přijdu si divně, i když by to mělo být dobře, že mi nic není. Zkrátka, mám to v hlavně pěkně pomotané.
Dneska mi řekla, že mám jenom pít, v případě hladu - kousíček rohlíku. Máma si to ale vyvodila podle sebe a tvrdí, že mi doktorka řekla, že mám jíst rohlíky. Tak nakoupila celej pytel. Haha, jsi vtipná mami. Problém je, že dala výpověď a nechodí momentálně do práce a je pořád doma! Nemám šanci tu být chvíli sama. Nic.

Zítra, jestli se můj stav nezlepší mě prý pošlou do nemocnice, kde mi budou muset dát kapačku. To ale nechci. Řeším, jestli po kapačkách přiberu, nebo ne. Nejde to žaludkem, ale přece do krve, ne? Myslíte, že ztloustnu? Bojím se.

A tohle počasí? To je vážně síla.
Nechutný.
Nedá se nic jiného, než spát, nebo sledovat televizi, seriály a filmy.
Momentálně jsem si oblíbila seriál Smetánka. Znáte? Jestli ne. Absolutně doporučuju. Největší thinspirace na světě. 


FOOD:
7:30 - bílý jogurt Activia ( 80 Kcal)
--> 8:30 - cesta k doktorce pěšky: - kalorie z jogurtu

DRINKS:
3x coffee, s mlékem a sladidlem. 

OTHER: 
4x Lipoxal Extreme (www.lipoxal.cz) 

12 komentářů:

  1. Po kapačkách neztloustneš, ale snad se to spraví a nebudeš muset nikam, držím palce

    OdpovědětVymazat
  2. postup snad jo, doufám, že to pochopí i moje tělo a nebude mi dělat žádný problémy!:-)....
    kočičko...prosím tě...copak to děláš....takovýhle extrémy jsou k ničemu opravdu....jejich konečným důsledkem jsou opravdu právě tyhle kapačky, a sondy a bůhví co ještě!:-(:-(:-(...měj se trochu ráda....bez toho je to hubnutí stejně na nic!!!:-)...jinak myslim že z kapaček nepřibereš...ty ti dodávaj všechny potřebný látky do krve...vitamíny, minerály, apod......ale když zjistí že nejjíš,nebo že jídlo odmítáš, tak ti můžou dát sondu a to už je do žaludku!:-(
    co sem tě viděla na fotkách tak fakt vypadáš úžasně, jak z nějakýho americkýho filmu....proč se toho chceš vzdát????

    OdpovědětVymazat
  3. zlato moje :/
    je dobře, že si aspon něco snědla, ale to zvracení je hnus no
    měla bys být spokojená s tím, že ti lidi řikaj, jak jsi krásně štíhlá
    dovedla si sama sebe k dokonalosti jenomže to ještě nevidíš
    zkus otevřít oči
    nemocnice ti nepomuže
    na druhou stranu tě obdivuju..seš úžasná
    budem tu vždycky pro tebe :*

    OdpovědětVymazat
  4. miláčku, doufám, že ti bude lépe ♥

    to focení, nebylo, že by někdo fotil mě, ale já jsem fotila..

    OdpovědětVymazat
  5. Ty citáty jsou fakt HUSTÝ.
    Cítím se hrozně.
    Cítím se tlustě.
    Ďábel nosí Pradu.
    Že?

    Nejdřív řekneš, že znáš mísu záchodu nazpaměť a potom, že ti po lipoxalu není vůbec špatně :D Trochu mi to nejde dohromady.

    Seš v šíleným stavu. Dobrý, že jsi něco snědla. Blbý, žes to zase vyhodila. Já vím, že chceš zhubnout.
    Ale já myslela, že chceš být krásná a dokonalá, né aby ti lidi říkala kostro.
    Tomuhle nerozumím, ale snažím se :(
    Vždyť jsi přece nádherná, proč to chceš "kazit" ?

    Řešit jestli po kapačkách přibereš??
    Kapačky ti dávají ŽIVINY, aby ti nezklaboval organismus, abys neumřela.
    Žádý tuky tam nejsou.

    OdpovědětVymazat
  6. Aha, promiň, mě to nemyslí :(
    Je mi taky dneska zle, jsem na marodce a nejsem ve škole.
    Zdravotní sestřička, spim, nejim.
    No v předchozím článku mám jídelníček . měla jsem tam celkem dost sacharidů ... :/ Překvapilo mě to.
    No ale může za to stres ze školy, málo času a jedna Ruská KRÁVA.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj.. tak jsem se vrátila :D měla jsem dlouhé půlroční žrací prázdniny, tak jsem si řekla dost :) Celkově mi to všechno chybělo, a pak si u tebe přečtu tohle :/ Doufám že budeš v pohodě kočko :) a kapačky se opravdu neboj!! :D Mě vždycky překvapí co jsme ochotné udělat, proto abychom si připadaly dokonalé :D ... Jinak Smetánku jsem nedávno viděla jeden díl, ale většinou jsem ještě ve škole tak to nestíhám :) Zatím :) Držim ti palce ;)!!!

    OdpovědětVymazat
  8. krásné citace na úvod, dokonalá fotka a článek, čím začít? Zvracení, taky jsem měla před týdem, ale jen na víkend a bylo mi pak dobře. Byla to nějaká viroza, odemě to chytla spolužačka a přítel, ale mi se zvracení líbilo :D teda né když mi to šlo nosem :D :D :D ale pak ta prázdnota v břichu.....Musíš jít kvůli tomu do nemocnice? To asi zvracíš déle než 2 dny (jako já). No snad už budeš zítra v pohodě, mám o tebe strach....Jo a ty prášky, taky jsem chtěla nějaké na hubnutí, ale polovina SB mě od toho odradila...Co myslíš o těchhle: Bioaktivní Duo Slim? Potřebuju něčí názor :D :D a ten lipoxal je dobrý? trochu se toho bojím :D ale kila musí dolů čímkoliv :D

    OdpovědětVymazat
  9. Já ani nevěděla, že jsou ty pšeničné chlebíčky tak dobré, chtěla jsem si dát jeden, ale dala si dva, mám hroznej strach z kalorií, hlavně těch zbytečných, už takhle jím moc, nemůžu to přehánět, hlavně ne večer. :/ :)

    OdpovědětVymazat
  10. Prosímtě, neni nic užasnýho když ti lidi řikaj, anorektičko, vyhublá kostro, přiber. Ja jsem sama timhle trpěla a nebylo to nic prijemného. Pak lidi byli az zlý a prislo mi, jak kdybych byla nejodpornějsi na svete. I kdyz jsem po tomhle taky touzila. Kolik proboha vazis a meris presne ted??
    Já myslim, ze hubnutí je fajn, ale neprehanej to az tak moc.. protoze ja mam s tim ted zdravotní problemy. Nezvracela jsem, ale nejedla a ted jsem prisla o MS, o par vlasu, o nehty, boli me zuby, jsem furt unavena a kdyz se chci vratit do normalu, tak muj metabolismus nepracuje a ja pribiram 1000x vic, nez predtim. Opatrně proto, co si se rozhodla. Prijdes mi jako strasne krásné děvče, vždyt nemas duvod si kazit zivot.

    OdpovědětVymazat
  11. Och zlato, jsi tak silná :-* pamatuju si, jak tě na tvém starém blogu, chtěli vaši furt brát do nemocnice. Je mi to líto.

    Půjdu tento týden ve tvých šlápějích :) zkusím od zítra hladovět a v případě krajní nouuze sníst jablko nebo něco lehkého. Musím prostě do pátku mít 43-42kg, i kdyby nevím co. Nevím kolik mám, bojím se váhy. Ty jsi úžasná! :)):-*

    Je ale zlé, že tvé tělo už nepříjme ani to, co mu dát chceš. Z kapačky nepřibereš, možná malinko, ale ne znatelně. Snad to bude dobré, nechci ať tě tak trápí :/ drž se a užívej si každou pochvalu, ať je jakákoliv! :))*

    OdpovědětVymazat
  12. Tebe po něm vůbec ,,nepálil" žaludek? Mě bylo vždy tak 20-30 minut příšerně, začala jsem se potit, pálelo mě břicho a bylo mi na zvracení a měla jsem takový divný pocit v ústech..

    Jsi moje inspirace, jsi úžasná :)

    OdpovědětVymazat